Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Παναθλητικός Όμιλος Κωφών ΠΟΚ στο Λονδίνο για το Deaf Champions League

Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών ΠΟΚ στο Λονδίνο για το Deaf Champions League

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά  συναντήθηκε με τους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών ΠΟΚ, που αναχώρησαν για το Λονδίνο, για να διεκδικήσουν το πέμπτο κύπελλο για […]

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά  συναντήθηκε με τους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών ΠΟΚ, που αναχώρησαν για το Λονδίνο, για να διεκδικήσουν το πέμπτο κύπελλο για την Ελλάδα στην ιστορία της, στους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  ποδοσφαίρου κωφών, Deaf Champions League (DCL). Οι αθλητές ευχαρίστησαν θερμά την Υπουργό για τη διαχρονική της υποστήριξη στην Ομάδα όπως επίσης για τη  στήριξη που παρέχει η ίδια προσωπικά και ο ΕΟΤ στη συμμετοχή τους στο Champions League και συνολικά στις διοργανώσεις στο εξωτερικό. Χάρισαν στην κα Κουντουρά φανέλα της Ομάδας  με το όνομά της, σε μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης του έμπρακτου ενδιαφέροντός της για τον ΠΟΚ. Η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΟΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στο DCL το 2014, 2015, 2017 και 2018, και από τη Δευτέρα ξεκινά με τον πρώτο αγώνα της με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα DCL στο Λονδίνο, για το 2019. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Λευτέρης Μηνάς, ο αρχηγός της αποστολής  κ. Εμμανουήλ Καντεράκης, οι αρχηγοί της ομάδας, κ. Αθανάσιος Ασημώνης και κ. Νικόλαος Τουάρδης, ο ταμίας  κ. Νίκος Αναστασόπουλος, και οι αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024