Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες

Οι Μινωικές Γραμμές, ως ένδειξη σεβασμού και κοινωνικής ευαισθησίας, βρίσκονται δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντάς ευνοϊκότερη τιμολογιακή εμπορική πολιτική με ειδικές εκπτώσεις για τις μετακινήσεις τους με τα πλοία […]

Οι Μινωικές Γραμμές, ως ένδειξη σεβασμού και κοινωνικής ευαισθησίας, βρίσκονται δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντάς ευνοϊκότερη τιμολογιακή εμπορική πολιτική με ειδικές εκπτώσεις για τις μετακινήσεις τους με τα πλοία της εταιρείας στις γραμμές της Κρήτης (από/προς Πειραιά, Ηράκλειο ή Χανιά). Οι εκπτώσεις ισχύουν για όλες τις κατηγορίες καμπινών εκτός από Lux, συμπεριλαμβανομένων των μονόκλινων καμπινών και χορηγούνται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Συγκεκριμένα, προσφέρονται σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες, φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους, στρατεύσιμους και πολίτες, ομάδες ή φορείς που το έργο και η προσφορά τους είναι σημείο αναφοράς για όλους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024