Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι ομάδες συμπληρώνονται στο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro Am

Οι ομάδες συμπληρώνονται στο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro Am

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro Am έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των ομάδων γκολφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήδη κορυφώνεται. Επαγγελματίες και […]

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro Am έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των ομάδων γκολφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήδη κορυφώνεται. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του γκολφ έχουν ήδη σχηματίσει τις πρώτες Pro Am ομάδες του τουρνουά, δίνοντας το πρώτο τους αγωνιστικό ραντεβού για φέτος στις 21-24 Φεβρουαρίου 2017, στην Costa Navarino. Τη διοργάνωση θα τιμήσει στην πρώτη της χρονιά, ο κορυφαίος Αμερικανός, με “λιθουανικές ρίζες” πρώην μπασκετμπολίστας Τζο Αρλάουκας. Με αφορμή τη συμμετοχή του στο τουρνουά, ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αισθάνομαι υπέροχα που θα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ μια από τις αγαπημένες μου χώρες, την Ελλάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στα δύο σπουδαία signature-σχεδιασμένα γήπεδα γκολφ και να απολαύσω τις ανέσεις της Costa Navarino”. Από την πλευρά της διοργάνωσης, ο Director of Local Operations, Navarino Dunes, της Costa Navarino, κ. Γιώργος Χατζηιωσήφ δήλωσε σχετικά: “Το γκολφ έγινε και πάλι Ολυμπιακό άθλημα, μετά την πρώτη εμφάνισή του στους Αγώνες του 1904. Στην Costa Navarino, είμαστε περήφανοι που λανσάρουμε το Messinia Pro Am, ένα διεθνές τουρνουά γκολφ που έχει ως στόχο, να καθιερωθεί ως θεσμός φιλοξενώντας την ελίτ των αθλητών γκολφ από όλο τον κόσμο και να προωθήσει το άθλημα και τον γκολφικό τουρισμό της Ελλάδας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα των PGAs of Europe και ανυπομονούμε να ζήσουμε ένα επιτυχημένο γεγονός”. Επίσημος αερομεταφορέας της διοργάνωσης θα είναι η Aegean, που αποτελεί μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance, ενώ επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι η εταιρεία Kyvernitis Travel. Tο 1ο Messinia Pro Am, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των PGAs of Europe, της PGA of Greece, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024