Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι βραχογραφίες της Αστυπάλαιας εντάσσονται στην τουριστική της προβολή

Οι βραχογραφίες της Αστυπάλαιας εντάσσονται στην τουριστική της προβολή

Τη θετική ενέργεια που εκπέμπει η Αστυπάλαια, με επίκεντρο αυτήν τη φορά τον έρωτα, εντάσσει στην καμπάνια του ο Δήμος για την ανάδειξη της ρομαντικής πλευράς του νησιού. Πρόκειται για […]

Τη θετική ενέργεια που εκπέμπει η Αστυπάλαια, με επίκεντρο αυτήν τη φορά τον έρωτα, εντάσσει στην καμπάνια του ο Δήμος για την ανάδειξη της ρομαντικής πλευράς του νησιού. Πρόκειται για βραχογραφίες που αποτύπωναν τα αισθήματα των νέων τα αρχαία χρόνια και μαρτυρούν ότι ο τόπος από καταβολής αιώνων ενέπνεε την ερωτική διάθεση, κάτι που τώρα “ξετυλίγει” η διαφημιστική στρατηγική που πριν λίγο καιρό παρουσιάστηκε από την εταιρεία συμβούλων του δήμου και είναι σε εξέλιξη. Η επιφανειακή έρευνα έδειξε τη μεγάλη σημασία και έτσι από το 2010 εξελίσσεται πρόγραμμα αρχαιολογικών ερευνών πεδίου που χρηματοδοτείται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τελεί υπό την αιγίδα της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024