Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών τύπου Bug από το Ναυτικό Όμιλο Σπετσών

Ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών τύπου Bug από το Ναυτικό Όμιλο Σπετσών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος σκαφών τύπου Bug από το Ναυτικό Όμιλο Σπετσών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Δήμου […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος σκαφών τύπου Bug από το Ναυτικό Όμιλο Σπετσών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και του Δήμου Σπετσών, καθώς και τη σημαντική χορηγία της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών, η οποία φιλοξένησε δωρεάν τους αθλητές και τους συνοδούς τους. Εκπροσωπώντας 17 ομίλους από όλη την Ελλάδα, νεαροί αθλητές από 7 έως 17 ετών, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν αγώνα – πρόκληση, καθώς είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται πρωτάθλημα για την κατάκτηση εθνικού τίτλου στην κατηγορία bug. Αρωγοί της διοργάνωσης ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Σπετσών, το Μουσείο της Μπουμπουλίνας και ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγ. Νικολάου Σπετσών. Τη διοργάνωση υπιστήριξαν το ξενοδοχείο Spetses Hotel, η εταιρεία ζυμαρικών Melissa, χορηγός pasta-night μετά τη τελετή λήξης, τα αναψυκτικά “Λουξ”, το ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, το Οπωροπαντοπολείο Τζιμάνης, οι πιτσαρίες Clock και Quarter, το ξενοδοχείο Hotel Roumani & Cafe, αθλοθέτης των βραβείων, η Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas, η δράση Spetses Plastic Detox, τα τοπικά ζαχαροπλαστεία “Βανίλια”, “Καρδιασμένος”, “Κλήμης” και “Πολίτης”. Εξαιρετικά σημαντική ήταν η υποστήριξη από τις τοπικές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και από όλους τους εθελοντές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024