Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων

Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 17 Δεκεμβρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.Αρχικά ο πρόεδρος κ. Δημητρης Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 17 Δεκεμβρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του διαδικτυακά, μέσω zoom.
Αρχικά ο πρόεδρος κ. Δημητρης Κουμπαράκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους στην τελευταία ολομέλεια του έτους εν μέσω καραντίνας. Στην ολομέλεια η Oli Rizo παρουσίασε την εταιρεία της Oli Rizo “TROPICANA”. Στη συνέχεια ο κ. Κουμπαράκης ενημέρωσε τα μέλη ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία για την αναθεώρηση του καταστατικού και για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση τον Ιανουάριο. Ακόμα ότι γίνεται εκκαθάριση του μητρώου και ο σύλλογος πρόκειται να εκδώσει κάρτες μελών. Ακολούθησε ενημέρωση για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της νέας σεζόν 2021, με σκοπό την εξέλιξη της ταυτότητας του συλλόγου στο μέλλον. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια μέχρι την αρχή της νέας τουριστικής σεζόν προς επιμόρφωση των μελών:
1. Ηλεκτρονικό Marketing – Ηλεκτρονικά κανάλια πωλήσεων
2. Διαχείριση κρίσεων
3. Το νεκρό σημείο κόστους λειτουργίας ξενοδοχείου
4. Βασικές αρχές HR – διαχείριση προσωπικού
5. Ξενοδοχειακό Marketing
6. Σωστό service στα ξενοδοχεία εν μέσω covid
7. Σύγχρονες ξενοδοχειακές υπηρεσίες “The future in Hospitality”
Στη συνέχεια έγινε καλωσόρισμα του κ. Νικου Πέτση στο ΔΣ μετά την αποχώρηση του κ. Πασχάλη Σιμάκη για προσωπικούς του λόγους.
Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και με ευχές για καλές γιορτές έκλεισε η ολομέλεια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024