Το ιδιαίτερο νέο 4στερο boutique ξενοδοχείο Mantinia Bay, στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Μικρής Μαντίνειας, στην Καλαμάτα, εισάγει στο ήδη γνωστό “Ελληνικό Πρωινό” τη μεσσηνιακή “βούλα”. Η πρωτοβουλία […]
Το ιδιαίτερο νέο 4στερο boutique ξενοδοχείο Mantinia Bay, στην βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Μικρής Μαντίνειας, στην Καλαμάτα, εισάγει στο ήδη γνωστό “Ελληνικό Πρωινό” τη μεσσηνιακή “βούλα”. Η πρωτοβουλία της ιδιοκτησίας στοχεύει στην ανάδειξη των ξεχωριστών μεσσηνιακών γεύσεων στους επισκέπτες, στην τόνωση των ντόπιων παραγωγών και στην παρακίνηση για μια στροφή προς την παράδοση. Άλλωστε, η ιδέα να προσφέρεται το πρωινό στην τραπεζαρία του κάθε δωματίου εντάσσεται στην λογική αυτή. Το “Ελληνικό Πρωινό” του Mantinia Bay Hotel**** περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
- Παραδοσικά Λαλάγγια Μάνης
- Βραβευμένη φέτα και γραβιέρα Μεσσηνίας
- Φρέσκα χωριάτικα αυγά
- Φημισμένες και περιζήτητες ελιές Καλαμάτας
- Βιολογικές και χειροποίητες μαρμελάδες
- Αγνό μέλι Ταϋγέτου
- Γευστικά αποξηραμμένα σύκα
- Φυσικό χυμό από ντόπια πορτοκάλια
- Τσάι Ταϋγέτου
- Ελληνικό καφέ
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.