Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Πέτρος Αλιβιζάτος

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Πέτρος Αλιβιζάτος

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Πέτρος Αλιβιζάτος, πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ. Τη θλίψη του εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανακοίνωσή του: […]

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Πέτρος Αλιβιζάτος, πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ. Τη θλίψη του εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανακοίνωσή του: “Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του πρώην Υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πέτρου Αλιβιζάτου. Έντιμος, σεμνός και αξιοπρεπής τίμησε την Παράταξή μας και πρόσφερε πολλά στη χώρα και την ιδιαίτερη Πατρίδα του. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου”. Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, για την απώλεια του Πέτρου Αλιβιζάτου. “Εκφράζω την βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του πρώην υφυπουργού τουρισμού και βουλευτή, Πέτρου Αλιβιζάτου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος”. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και η ταφή θα γίνει στην Κεφαλονιά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024