Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠροωθητικές δράσεις για τη Σκιάθο

Προωθητικές δράσεις για τη Σκιάθο

Το τουριστικό προϊόν της Σκιάθου θα αποτυπώθει σε video που θα “γυριστεί” στο νησί από κινηματογραφικό συνεργείο του Mouzenidis Group, έπειτα από σχετική συμφωνία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Οι […]

Το τουριστικό προϊόν της Σκιάθου θα αποτυπώθει σε video που θα “γυριστεί” στο νησί από κινηματογραφικό συνεργείο του Mouzenidis Group, έπειτα από σχετική συμφωνία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Οι λήψεις θα γίνουν με επαγγελματική κάμερα και τη χρήση Drone για εναέρια πλάνα. Το video μπορεί να χρησιμοποιήσει στη συνέχεια και η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου για προβολή του νησιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί πλήρως από την πλευρά του Mouzenidis Group για την προβολή του προορισμού μέσα από τα social media και το τουριστικό website που διαθέτει ο όμιλος. Πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης είχε η εταιρεία Συμβούλων MTC GROUP. Ακόμη, η Skiathos Mountain Bikes διοργάνωσε την Κυριακή 12 Ιουνίου στη Σκιάθο, τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Αγώνα (21 χμ.) με τίτλο “Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη”, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και τη συνεργασία του Δήμου. Παράλληλα με τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο στις 10:00 π.μ. έγινε και αγώνας δρόμου 10 χλμ. στα καλντερίμια του πολιτισμού της Σκιάθου. Η συγκεκριμένη δράση αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη προβολή στο νησί των Σποράδων, λόγω και του πολιτιστικού της χαρακτήρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024