Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsRavioli Nights Festival – Live Cooking Show στο Navona

Ravioli Nights Festival – Live Cooking Show στο Navona

O πολυβραβευμένος Executive Chef του Makedonia Palace κ. Σωτήρης Ευαγγέλου ταξιδεύει όσους βρεθούν στο Navona στην κοσμοπολίτικη Λιγουρία της Ιταλίας, εκεί που γεννήθηκε το ραβιόλι, το πρώτο γεμιστό φρέσκο ζυμαρικό […]

O πολυβραβευμένος Executive Chef του Makedonia Palace κ. Σωτήρης Ευαγγέλου ταξιδεύει όσους βρεθούν στο Navona στην κοσμοπολίτικη Λιγουρία της Ιταλίας, εκεί που γεννήθηκε το ραβιόλι, το πρώτο γεμιστό φρέσκο ζυμαρικό που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο. Από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου κάθε νύχτα στο Navona είναι ξεχωριστή, κλέβει τον μαγικό αέρα της Λιγουρίας και μεταμορφώνει την piazza του σε μια open kitchen όπου τα αρώματα δένουν αποπλανητικά με το καλοκαιρινό αεράκι της παραλίας. Ο κ. Ευαγγέλου μαγειρεύει κάθε βράδυ από τις 20:00 ζωντανά τρεις διαφορετικές συνταγές του διάσημου ιταλικού ραβιόλι. Τα υλικά “παντρεύουν” τις χώρες της Μεσογείου και μας μεταφέρουν στον ανέμελο καλοκαιρινό κόσμο της. Πλούσιο κατσικίσιο τυρί και  αρωματικός βασιλικός, χρυσή φάβα, καππαρόμηλα και άνθη καλαμποκιού μας υπόσχονται τις πιο γευστικές νύχτες της Μεσογείου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024