Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Run For Youth” από τη Marriott International

“Run For Youth” από τη Marriott International

Η Marriott International στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του “Serve 360” προγράμματος της Marriott Worldwide Business Council Greece & Cyprus συνεχίζει τις δράσεις της και συγκεντρώνει χρήματα, […]

Η Marriott International στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του “Serve 360” προγράμματος της Marriott Worldwide Business Council Greece & Cyprus συνεχίζει τις δράσεις της και συγκεντρώνει χρήματα, με σκοπό τα ενισχύσει τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS. Σε μια κοινή προσπάθεια ξενοδοχεία της Marriott International στην Ελλάδα και στην Κύπρο οργάνωσαν για πρώτη φορά, το Run for Youth, έναν αγώνα πεζοπορίας και τρεξίματος, με μια ομάδα εθελοντών εργαζομένων, η οποία “Τρέχει για καλό σκοπό”. Το Run For Youth αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση της εταιρείας προς την κοινωνία. Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 με αφετηρία το ξενοδοχείο Athens Marriott και σημείο τερματισμού τη Μαρίνα Φλοίσβου. Συνολικά, 7 ξενοδοχεία και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία Mεγάλη Βρεταννία και King George, το Athens Marriott, το Sheraton Rhodes Resort, το Blue Palace στην Κρήτη και τα Vedema και Mystique στη Σαντορίνη βοήθησαν τα Παιδικά Χωριά SOS στο έργο τους, συνεισφέροντας με 10 ευρώ για κάθε εθελοντή και 1 επιπλέον ευρώ για κάθε χλμ. που διένυσε ο καθένας. Επιπλέον, όλοι οι εθελοντές συνεισέφεραν ξεχωριστά με ελάχιστο ποσό τα 5 ευρώ για κάθε συμμετοχή. Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων αυτών ήταν η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρεία και η υποστήριξη των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024