Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSantorini Wine Trails, οινικός και γαστρονομικός τουρισμός στη Σαντορίνη

Santorini Wine Trails, οινικός και γαστρονομικός τουρισμός στη Σαντορίνη

Ο οινικός και γαστρονομικός τουρισμός είναι το αντικείμενο του ταξιδιωτικού γραφείου Santorini Wine Trails που ξεκινά φέτος τον Απρίλιο στη Σαντορίνη. Γευστικές δοκιμές κρασιών και τοπικών προϊόντων του νησιού, ξεναγήσεις […]

Ο οινικός και γαστρονομικός τουρισμός είναι το αντικείμενο του ταξιδιωτικού γραφείου Santorini Wine Trails που ξεκινά φέτος τον Απρίλιο στη Σαντορίνη. Γευστικές δοκιμές κρασιών και τοπικών προϊόντων του νησιού, ξεναγήσεις σε οινοποιεία και αμπελώνες, σεμινάρια για την τοπική γαστρονομία και περιήγηση σε αξιοθέατα οινογαστρονομικού ενδιαφέροντος είναι οι κύριες δραστηριότητές του. Δουλεύοντας αποκλειστικά με μικρά και ευέλικτα groups, έως 6 άτομα, σε δύο γλώσσες (αγγλικά και γαλλικά), σκοπός του Santorini Wine Trails είναι να γνωρίσουν και να βιώσουν οι επισκέπτες τον ηφαιστειογενή αυτό τόπο μέσα από τα προϊόντα που παράγει, απολαμβάνοντας αυθεντικές οινογαστρονομικές εμπειρίες. Το Santorini Wine Trails είναι μια πρωτοβουλία της Ηλιάνας Σιδηροπούλου, οινολόγου με 20ετή εμπειρία στην οινική επικοινωνία και τη διοργάνωση οινικών εκδηλώσεων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024