Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣεμινάρια γαστρονομίας “Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses” στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια γαστρονομίας “Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses” στη Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια γαστρονομίας με καταξιωμένους επαγγελματίες διεθνούς φήμης από το χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 8 έως […]

Σεμινάρια γαστρονομίας με καταξιωμένους επαγγελματίες διεθνούς φήμης από το χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για το μεγάλο επετειακό γεγονός που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με τίτλο “Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses”, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια παρουσίας του ομίλου στους τομείς γαστρονομίας και τουρισμού. Στον κύκλο σεμιναρίων “Gastronomy & Hospitality – Premium Masterclasses” διακεκριμένοι επαγγελματίες της γαστρονομίας και του τουρισμού θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη (Ερμού 45) για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους. Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024