Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣπάνιες και ξεχασμένες ποικιλίες που αναβιώνουν στους Αμπελώνες Ζαχαριά

Σπάνιες και ξεχασμένες ποικιλίες που αναβιώνουν στους Αμπελώνες Ζαχαριά

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά, μια από τις παλαιότερες οινοπαραγωγικές εταιρείες της περιοχής της Νεμέας, έδιναν πάντα έμφαση στις ελληνικές και τοπικές ποικιλίες. Έμβλημά τους το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο και το αρωματικό Μοσχοφίλερο, […]

Οι Αμπελώνες Ζαχαριά, μια από τις παλαιότερες οινοπαραγωγικές εταιρείες της περιοχής της Νεμέας, έδιναν πάντα έμφαση στις ελληνικές και τοπικές ποικιλίες. Έμβλημά τους το πολυδυναμικό Αγιωργίτικο και το αρωματικό Μοσχοφίλερο, ποικιλίες από τις οποίες φτιάχνουν κρασιά που αποδίδουν τα γνήσια χαρακτηριστικά τους. Τα τελευταία χρόνια οι Αμπελώνες Ζαχαριά έχουν εστιάσει στην μελέτη και αναβίωση σπάνιων και ξεχασμένων ελληνικών ποικιλιών. Ήδη, οι πρώτες προσπάθειες έχουν αποδώσει και πλέον τα δύο μονοποικιλιακά κρασιά εμπλουτίζουν τη πλούσια γκάμα της εταιρείας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις σπάνιες ποικιλίες Σκλάβα και Κυδωνίτσα που καλλιεργούνται στους αμπελώνες Ζαχαριά και κυκλοφορούν τη σοδειά του 2014. Τα ξεχωριστά αυτά κρασιά των Αμπελώνων Ζαχαριά κυκλοφορούν σε περιορισμένη ποσότητα και θα τα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και wine bars.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024