Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSpetses Classic Yacht Regatta 2015: Φαντασμαγορική η επετειακή 5η χρονιά

Spetses Classic Yacht Regatta 2015: Φαντασμαγορική η επετειακή 5η χρονιά

Ο μεγαλύτερος αγώνας κλασικών σκαφών στην Ελλάδα διοργανώθηκε 18–21 Ιουνίου 2015 από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με ρεκόρ συμμετοχών και θεαματικές ιστιοδρομίες στο “Μπογάζι” των Σπετσών με φόντο το κτίριο […]

Ο μεγαλύτερος αγώνας κλασικών σκαφών στην Ελλάδα διοργανώθηκε 18–21 Ιουνίου 2015 από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με ρεκόρ συμμετοχών και θεαματικές ιστιοδρομίες στο “Μπογάζι” των Σπετσών με φόντο το κτίριο του Poseidonion Grand Hotel και με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών. 75 σκάφη συμμετείχαν σε έναν τριήμερο ιστιοπλοϊκό αγώνα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς διαγωνίστηκαν τρεις κατηγορίες σκαφών: κλασικά σκάφη, καΐκια και λατίνια με τα κλασικά να υπερτερούν σε αριθμό συμμετοχών για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα, ενώ μία ημέρα νωρίτερα από τους αγώνες διεξήχθη ένα Challenge Race με σκοπό τη διασκέδαση όσο και την προπόνηση από ζευγάρια σκαφών. Κλασικά σκάφη ταξίδεψαν από όλες τις μεριές της Ελλάδας όπως Κέρκυρα, Σύρο, Κρήτη, Πάρο, αλλά και από το εξωτερικό όπως Γαλλία, Ιταλία και Κύπρο. Μεταξύ αυτών η επιβλητική “Αελλώ”, το σκάφος του ιδρυτή του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Αντώνη Μπενάκη που συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, με κυβερνήτη τον Στέφανο Χανδακά, καθώς και η Savannah, με κυβερνήτη τον κ. Νικόλαο Λυκιαρδόπουλο που ήλθε από τη Βρετανία για να υπερασπιστεί τον τίτλο της από την περυσινή παρθενική της χρονιά στη διοργάνωση. Στην τελετή απονομής, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών και CEO του ξενοδοχείου Poseidonion Grand Hotel, Μέγα Υποστηρικτή της διοργάνωσης, ο κ. Αντώνης Βορδώνης απένειμε τα υψηλού κύρους βραβεία Concours d’Elegance στα πιο καλοδιατηρημένα και αυθεντικά σκάφη. Στην κατηγορία των κλασικών σκαφών το βραβείο έλαβε η “Αελλώ”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024