Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτις φλόγες τυλίχθηκε χτες λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, έπειτα από ‘καραμπόλα’

Στις φλόγες τυλίχθηκε χτες λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, έπειτα από ‘καραμπόλα’

Στις φλόγες τυλίχθηκε χτες λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, έπειτα από ‘καραμπόλα’ τριών αυτοκινήτων στην οδό Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε η πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο […]

Στις φλόγες τυλίχθηκε χτες λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, έπειτα από ‘καραμπόλα’ τριών αυτοκινήτων στην οδό Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε η πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς, πιθανόν λόγω βλάβης στα φρένα, λίγο πριν αφιχθεί στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Μενεμένης. Το λεωφορείο προσέκρουσε διαδοχικά σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και σε λεωφορείο που ήταν σταθμευμένα με αποτέλεσμα να επεκταθεί η φωτιά. Ο οδηγός και οι 11 επιβάτες του λεωφορείου απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το όχημα, ενώ πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά προτού επεκταθεί και σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024