Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο Anemos Luxury Grand Resort o χρυσός ολυμπιονίκης Λ.Πετρούνιας

Στο Anemos Luxury Grand Resort o χρυσός ολυμπιονίκης Λ.Πετρούνιας

Για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στην Κρήτη ο χρυσός ολυμπιονίκης κος Λευτέρης Πετρούνιας με την σύντροφό του και πρωταθλήτρια κα Βασιλική Μιλλούση, καθώς και τον προπονητή τους κο Δημήτρη Ράπτη. Επέλεξε […]

Για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε στην Κρήτη ο χρυσός ολυμπιονίκης κος Λευτέρης Πετρούνιας με την σύντροφό του και πρωταθλήτρια κα Βασιλική Μιλλούση, καθώς και τον προπονητή τους κο Δημήτρη Ράπτη. Επέλεξε την Κρήτη, τα Χανιά και το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο πολυτελές θέρετρο της Γεωργιούπολης βραβεύθηκε από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, όπως και από τους δημάρχους Αποκόρωνα και Ρεθύμνου. Πετρούνιας και Μιλλούση μοίρασαν αυτόγραφα και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με λιλιπούτειους αθλητές. Η παρουσία του αθλητή αποτέλεσε τιμή για το ξενοδοχείο “Anemos Luxury Grand Resort” αλλά και το νησί της Κρήτης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024