Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυλλογικός τόμος ‘Τουριστική Επικοινωνία στην Ελλάδα’

Συλλογικός τόμος ‘Τουριστική Επικοινωνία στην Ελλάδα’

Οι Εκδόσεις Παπαζήση παγματοποιούν την παρουσίαση του συλλογικού τόμου Τουριστική Επικοινωνία στην Ελλάδα (Διεύθ. – Επιμέλ. Τέσσα Δούλκερη, πρόλογος: Νίκος Ιντζεσίλογλου). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου και […]

Οι Εκδόσεις Παπαζήση παγματοποιούν την παρουσίαση του συλλογικού τόμου Τουριστική Επικοινωνία στην Ελλάδα (Διεύθ. – Επιμέλ. Τέσσα Δούλκερη, πρόλογος: Νίκος Ιντζεσίλογλου). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 12.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης (Στρατηγού Καλλάρη 5 Θεσσαλονίκη). Τον τόμο θα παρουσιάσουν οι κ.κ.:

  • Ευγενία Πετρίδου, κοσμήτορας της Σχολής  Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.
  • Νίκος Ιντζεσίλογλου, καθηγητής Κοινωνιολογίας Νομικού Τμήματος Α.Π.Θ.
  • Θόδωρος Χατζηπαντελής, πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.
  • Ζαχαρούλα Ανδρεοπούλου, αναπλ. καθηγήτρια του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος  του Α.Π.Θ.

Παρεμβαίνει η συγγραφέας-επιμελήτρια του βιβλίου, συντονίζει η δημοσιογράφος, κα Πόπη Αστεριάδου, ενώ σχολιάζει ο δημοσιογράφος, κ. Αιμίλιος Τσαρουχάς. Χαιρετισμό για την εκδήλωση θα απευθύνουν ο γενικός πρόξενος της Ρουμανίας, δρ. Martin Ladislau Salamon και εκπρόσωπος των Προξενικών Αρχών της Αλβανίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024