Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου

Συμμετοχή της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου

Η πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasu (Yasuhiro) Shimizu επισκέφθηκε τον γενικό διευθυντή της MACT Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο στα γραφεία της εταιρείας, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του […]

Η πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasu (Yasuhiro) Shimizu επισκέφθηκε τον γενικό διευθυντή της MACT Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο στα γραφεία της εταιρείας, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του να συμμετάσχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας & Οίνου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τίτλο, “Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία”, και της παράλληλης Έκθεσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Γαστρονομίας και Οίνου. Το συνέδριο και η έκθεση διοργανώνονται από την MACT Media Group και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής “Ακρόπολις”, που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της  Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα. Ο κ. Shimizu εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη τη γαστρονομίας και δήλωσε τη διάθεση της Πρεσβείας να συμμετέχει στην έκθεση και να προβάλει την ιαπωνική γαστρονομία στους συνέδρους και επισκέπτες. Ο κ. Καραχρήστος ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή της Ιαπωνίας και διαβεβαίωσε τον κ. Πρέσβη αφενός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας του και για την αναφορά της στις ενέργειες δημοσιοποίησης του συνεδρίου και της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, στις 19-21 Οκτωβρίου 2018.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024