Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή του Argo Travel Group στη LUXPERIENCE και την ITB ASIA

Συμμετοχή του Argo Travel Group στη LUXPERIENCE και την ITB ASIA

To Argo Travel Group ολοκλήρωσε δύο δράσεις τον Οκτώβριο συμμετέχοντας στη LUXPERIENCE που διεξήχθη στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας (7-10/10) και την ΙΤΒ Asia στη Σιγκαπούρη (16-18/10). Οι δύο αυτές συμμετοχές […]

To Argo Travel Group ολοκλήρωσε δύο δράσεις τον Οκτώβριο συμμετέχοντας στη LUXPERIENCE που διεξήχθη στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας (7-10/10) και την ΙΤΒ Asia στη Σιγκαπούρη (16-18/10). Οι δύο αυτές συμμετοχές εντάσσονται στο ευρύτερο ετήσιο προγραμματισμό του Ομίλου της Αργούς για το 2019, ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενεργή παρουσία σε 18 συνολικά εκθέσεις ανά τον κόσμο, ώστε να εξυπηρετηθούν οι σημαντικότερες αγορές, να ενισχυθούν οι υφιστάμενες συνεργασίες και να δημιουργηθούν νέες πολλά υποσχόμενες. To Argo Travel Group παρουσίασε στη LUXPERIENCE τις υπηρεσίες του εξειδικευμένου Τμήματος Τουρισμού Πολυτελείας του Ομίλου, Argo Platinum, το οποίο απευθύνεται σε επισκέπτες της χώρας με υψηλές απαιτήσεις και εξατομικευμένες ανάγκες. Ταυτόχρονα, εγκαινίασε στην αγορά της Αυστραλίας τα Προγράμματα Πολιτιστικού, Θρησκευτικού και Εκπαιδευτικού Τουρισμού της Traces of Greece, που προσφέρονται στη διεθνή ακαδημαϊκή και όχι μόνο κοινότητα με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εμπειρία της LUXPERIENCE επιβεβαίωσε τη δυναμική της αγοράς της Αυστραλίας η οποία παρουσιάζει σταθερή άνοδο τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και σε κατά κεφαλήν κατανάλωση από τους Αυστραλούς ταξιδιώτες. Επιδίωξη του ομίλου της Αργούς είναι καθ’ομολογίαν του διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ στα τοπικά Μέσα, κ. Στρατή Βουρσούκη, “η αναγνώριση των ιδιαίτερων απαιτήσεων των επισκεπτών εξ Αυστραλίας, ώστε αφενός να εξυπηρετηθούν στον υψηλότερο δυνατό βαθμό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφετέρου να καταστεί η Ελλάδα ένας από τους ελκυστικότερους προορισμούς”. Αντίστοιχα, η αθρόα προσέλευση επαγγελματιών τουρισμού από την ΝΑ Ασία στην ITB Asia και το ενδιαφέρον τους τόσο για τον προορισμό “Ελλάδα” όσο και τις υπηρεσίες του Ομίλου, επιτρέπει την προσδοκία για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των αφίξεων από αγορές λιγότερο ανεπτυγμένες, αλλά πολλά υποσχόμενες για τα ελληνικά δεδομένα, όπως το Βιετνάμ, η Ινδονησία και η Μαλαισία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024