Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή του Λιβάνου στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου

Συμμετοχή του Λιβάνου στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου

Η Dona Barakat, πρέσβειρα του Λιβάνου στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της MACT Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο στην Πρεσβεία του Λιβάνου, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας […]

Η Dona Barakat, πρέσβειρα του Λιβάνου στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της MACT Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο στην Πρεσβεία του Λιβάνου, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας της να συμμετάσχει στο 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τίτλο, “Η Ευρώπη των Γεύσεων – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία” και της παράλληλης Έκθεσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Γαστρονομίας και Οίνου. Η κα Barakat εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της γαστρονομίας, και δήλωσε την συμμετοχή της Πρεσβείας με σημαντικές εταιρίες από το Λίβανο ώστε να προβάλει τη λιβανέζικη γαστρονομία, τον τουριστικό προορισμό του Λιβάνου, στους συνέδρους και επισκέπτες. Η πρέσβης του Λιβάνου συνοδευόμενη από  αντιπροσωπεία Λιβανέζων επαγγελματιών που θα έρθει ειδικά στην Ελλάδα τις μέρες αυτές, θα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας και Εκδηλώσεων, που με την ευκαιρία του συνεδρίου, οργανώνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στο συνέδριο και την έκθεση επιβεβαίωσαν ακόμη τη συμμετοχή τους ο Δήμος Θήβας, ο Δήμος Πάρου και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024