Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεργασία Δήμου Θήρας με την MTC Group

Συνεργασία Δήμου Θήρας με την MTC Group

Την πρόθεση του Δήμου Θήρας να αναθέσει στον όμιλο MTC Group το έργο του Συμβούλου Διαχείρισης της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας. Στη σύσκεψη που […]

Την πρόθεση του Δήμου Θήρας να αναθέσει στον όμιλο MTC Group το έργο του Συμβούλου Διαχείρισης της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού ανακοίνωσε ο δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό στα γραφεία του Δήμου ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ν. Μαρτάκης, ανέπτυξε τις τάσεις που διαμορφώνονται διεθνώς σε επίπεδο ζήτησης και παρουσίασε τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί ο προορισμός Σαντορίνη. Παράλληλα, ο κ. Μαρτάκης παρουσίασε το πλαίσιο της ακολουθητέας πολιτικής, η οποία θα λαμβάνει υπόψη τα σημερινά προβλήματα και θα τα αντιμετωπίζει με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σαντορίνης. Σε δήλωσή του ο κ. Σιγάλας τόνισε: “Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Δήμου μας για τη διαχείριση του τουριστικού προορισμού Σαντορίνη, η συνεργασία μας με τον κ. Νότη Μαρτάκη, κορυφαίο στον τομέα αυτό, θα ενισχύσει τη θέση της Σαντορίνης στο Παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024