Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣύρος, το νησί των φεστιβάλ

Σύρος, το νησί των φεστιβάλ

Το Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για άλλη μια χρονιά σχεδιάζει ένα πλούσιο, ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με καλλιτεχνικές δημιουργίες, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο […]

Το Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για άλλη μια χρονιά σχεδιάζει ένα πλούσιο, ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με καλλιτεχνικές δημιουργίες, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2020. Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για παιδιά θα ταξιδέψουν τους συμμετέχοντες στον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού και των γραμμάτων σε μία διαδρομή από την Άνω Σύρο του ρεμπέτικου ως το Ιστορικό Θέατρο “Απόλλων” στη νεοκλασική Ερμούπολη και τα γραφικά χωριά του νησιού, όπου κάτοικοι και επισκέπτες θα ζήσουν μια αξέχαστη πολυπολιτισμική εμπειρία. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις εντάσσονται στη γενικότερη στρατηγική του δήμου για την προσέλκυση επισκεπτών με ειδικά ενδιαφέροντα. Πέρα από τις πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες περιλαμβάνονται και ενέργειες τουρισμού εμπειρίας, προσβάσιμου τουρισμού, περιβαλλοντικών δράσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και γαστρονομικών απολαύσεων σε ένα πλαίσιο ποιότητας, εμπειρίας, φιλοξενίας, ασφάλειας και ομορφιάς.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024