Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος γιορτάζουν τον οινοτουρισμό

Τα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος γιορτάζουν τον οινοτουρισμό

Στις 14 Νοεμβρίου οι Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος συμμετέχουν στην “Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού” και γιορτάζουν τα οινοποιεία που αναδεικνύουν την έννοια της φιλοξενίας στους χώρους τους, το επώνυμο […]

Στις 14 Νοεμβρίου οι Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος συμμετέχουν στην “Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού” και γιορτάζουν τα οινοποιεία που αναδεικνύουν την έννοια της φιλοξενίας στους χώρους τους, το επώνυμο ελληνικό κρασί, την αναμονή των κρασιών του τρύγου 2021, τη γευσιγνωσία των οίνων προηγούμενων και παλαιότερων εσοδειών και την αφοσίωση των οινοποιών στη δημιουργία εκλεκτών οίνων. Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, μεταξύ 11:00 και 17:00, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος περιμένουν όλους να βιώσουν τι σημαίνει οινοτουρισμός και να απολαύσουν την ομορφιά των αμπελώνων με τα φθινοπωρινά χρώματα, συντροφιά με το κρασί του τόπου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη για ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές. Στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος ισχύουν και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού, αναλόγως για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα οινοποιεία πριν τον προγραμματισμό της επίσκεψης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024