Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsThe Myconian Collection Art Show Sea, Art & Sun, μια γιορτή της Τέχνης στo Myconian Villa Collection

The Myconian Collection Art Show Sea, Art & Sun, μια γιορτή της Τέχνης στo Myconian Villa Collection

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου η Μaia Kerchache και η Sadrine Pivaty, curators & art advisors της Kerchache Pivaty Art μαζί με τον κ. Αναστάσιο Ναούμ, γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου, υποδέχθηκαν […]

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου η Μaia Kerchache και η Sadrine Pivaty, curators & art advisors της Kerchache Pivaty Art μαζί με τον κ. Αναστάσιο Ναούμ, γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους σε μια ξεχωριστή γιορτή της Τέχνης στο Myconian Villa Collection. Για δεύτερη χρονιά, έργα Τέχνης από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στη Μύκονο, ένα νησί που έχει γίνει σημείο συνάντησης εικαστικών κινημάτων και ανερχόμενων καλλιτεχνών και θα φιλοξενούνται στους χώρους του Myconian Villa Collection για όλο το καλοκαίρι. Οι Γαλλίδες επιμελήτριες της έκθεσης και εξειδικευμένες σύμβουλοι Τέχνης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δοκιμάσουν τα όρια της καλλιτεχνικής εγχώριας σκηνής εγκαινιάζοντας μια νέα, ελπιδοφόρα, ετήσια συνάντηση καλλιτεχνών. Το 2018, η πρωτοβουλία αυτή απέκτησε όνομα – The Myconian Collection Art Show – και μια ισχυρή θεματική: Sea, Art & Sun. Τα έργα Τέχνης εκτίθενται στους χώρους του Myconian Villa Collection και είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024