Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤηλεδιάσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας με υφυπουργούς και βουλευτές της περιοχής

Τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας με υφυπουργούς και βουλευτές της περιοχής

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας προς τους υφυπουργούς και βουλευτές της περιοχής και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την ΟΕΒΕΜ, […]

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας προς τους υφυπουργούς και βουλευτές της περιοχής και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την ΟΕΒΕΜ, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Μαγνησίας και τις Ενώσεις Ξενοδόχων Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου. Στην τηλεδιάσκεψη παρευρέθησαν ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο συνεργάτης του βουλευτή Ν.Δ. Μαγνησίας κ. Αθανάσιου Λιούπη και πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα Θέκλα Καμμένου, η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, κα Δωροθέα Καναβιτσά, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, κα Μαίρη Διαμάντη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων, Γιώργος Ζαφείρης (πρόεδρος), Βασίλης Καραουλάνης (Α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Μποτσιβάλης (Β’ αντιπρόεδρος), Γρηγόρης Κοντορίζος (γενικός γραμματέας), Δήμητρα Αγριγιάννη (αναπλ. γενική γραμματέας), Βασίλης Ασδεράκης (ταμίας), Ευαγγελία Βενιέρη (μέλος).

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024