Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Audio Mostly – A Conference on Interaction with Sound διεξάγεται στην Κέρκυρα

Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Audio Mostly – A Conference on Interaction with Sound διεξάγεται στην Κέρκυρα

Το έβδομο κατά σειρά Παγκόσμιο Συνέδριο Audio Mostly – A Conference on Interaction with Sound, που θα λάβει χώρα από τις 26 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κέρκυρα, […]

Το έβδομο κατά σειρά Παγκόσμιο Συνέδριο Audio Mostly – A Conference on Interaction with Sound, που θα λάβει χώρα από τις 26 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κέρκυρα, παρέχει ένα πεδίο εξερεύνησης των αναξιοποίητων δυνατοτήτων του ήχου στα ψηφιακά περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια. Το συνέδριο έχει ως βασικό στόχο τη συμβολή στη διεύρυνση της παραπάνω διεπιστημονικής περιοχής σκέψης, φέρνοντας κοντά επιστήμονες προερχόμενους από διαφορετικά γνωστικά ερευνητικά πεδία, όπως ειδικούς σχεδίασης παιχνιδιών και εικονικών εριβαλλόντων, ειδικούς ηχητικής σχεδίασης και της τέχνης του ήχου, δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου, αλλά και τους ερευνητές της συμπεριφοράς και της διάδρασης. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα συζητήσουν για τις εξελίξεις και τις νέες προοπτικές του ήχου σε πολλούς τομείς, όπως η ψυχαγωγία, η υγεία, η εκπαίδευση, τα παιχνίδια λογικής κ.λπ. Ομιλητές και κοινό και από τις πέντε Ηπείρους θα αποτελέσουν τα βασικά συστατικά του πρωτοποριακού επιστημονικού διαλόγου, που επιδιώκεται από το Audio Mostly με περιβάλλον έμπνευσης την Ιόνιο Ακαδημία, για 3 ολόκληρες ημέρες. Το συνέδριο τελεί διοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας και Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Great Events.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024