Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge υποστηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος

Το Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge υποστηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος

Το Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge υποστηρίζει το όραμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού που εκπληρώνει Ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών […]

Το Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge υποστηρίζει το όραμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού που εκπληρώνει Ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες και προσκαλεί όλους το Σάββατο 9 Ιουνίου σε μια εκδήλωση αγάπης στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Το AELIA γιορτάζει την έναρξη του καλοκαιριού, ενώνει τις δυνάμεις του με το Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και γίνεται Ανάδοχος της ευχής της μικρής Δέσποινας, κάνοντας ομορφότερη τη ζωή της. Ένα συναίσθημα ελπίδας και αισιοδοξίας δημιουργείται, ίδιο με αυτό που νιώθουμε όλοι κάθε φορά που ξεκινάει ένα καινούριο καλοκαίρι. Σας περιμένουμε με άφθονο φαγητό, δροσερά ποτά και live groovy μουσική υπό το ατμοσφαιρικό φως του φεγγαριού για μια ξεχωριστή νύχτα… “Στην οικογένεια της ERMIA Hotels & Resorts έχουμε ώς στόχο την δημιουργία ξεχωριστών στιγμών ευτυχίας και αισιοδοξίας και πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλάζοντας πρώτα τη ζωή ενός μικρού παιδιού, κάνοντάς την καλύτερη”, δήλωσε η κα Κωνσταντίνα Παπουνίδου, CEO της ERMIA Hotels & Resorts.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024