Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Avalon Boutique Suites Hotel φυτεύει ένα δέντρο για κάθε επισκέπτη του καταλύματος

Το Avalon Boutique Suites Hotel φυτεύει ένα δέντρο για κάθε επισκέπτη του καταλύματος

Σε μια πρωτοποριακή απόφαση προχώρησαν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Avalon Boutique Suites Hotel και από την περασμένη Παρασκευή προσφέρουν ως δώρο στους πελάτες τους τη φύτευση ενός νεαρού δέντρου στις […]

Σε μια πρωτοποριακή απόφαση προχώρησαν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Avalon Boutique Suites Hotel και από την περασμένη Παρασκευή προσφέρουν ως δώρο στους πελάτες τους τη φύτευση ενός νεαρού δέντρου στις καμένες δασικές εκτάσεις της Ρόδου. Ειδικότερα, η Δέσποινα, ο Δημήτρης και ο Ιωάννης Μπρόκος κάλεσαν την επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας “Για τη φύση!” και ζήτησαν τη φύτευση ενός δέντρου για τους επισκέπτες που θα δέχονται στις σουίτες του καταλύματός τους. Το δεντράκι αυτό θα φυτεύεται στο όνομα του επισκέπτη ή της οικογένειας που θα διαμένει στο κατάλυμα και το πιστοποιητικό φύτευσης θα προσφέρεται ως δώρο στους φιλοξενούμενους, δημιουργώντας έτσι έναν ακόμα δεσμό φιλίας μεταξύ τους, αλλά και με το νησί μας. Ήδη, τα πρώτα δέντρα έχουν φυτευτεί στην καμένη δασική έκταση της περιοχής Κανδυλί και τα πρώτα πρόσωπα που δέχθηκαν το όμορφο δώρο είναι το ζεύγος Carlo και Elena Vecchi από την Ιταλία. Το δεντράκι τους, ένα μικρό πεύκο, φυτεύθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Σημειώνεται ότι το Avalon Boutique Suites Hotel συμμετέχει και στο πρόγραμμα Forest Ambassador που υλοποιείται από την επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας “Για τη φύση Κοιν.Σ.Επ” και έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων της Ρόδου σε περιβαλλοντικές δράσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024