Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Avenue Bistro & Bar του Metropolitan ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 2 Σεπτεμβρίου

Το Avenue Bistro & Bar του Metropolitan ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 2 Σεπτεμβρίου

Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 27/9, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με […]

Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκινά τη χειμερινή του λειτουργία στις 27/9, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης. Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου περιμένει όλους για να τους ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις, αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά. Τα νέα πιάτα είναι: σουβλάκι από χτένια και γαρίδες, με πουρέ κουνουπιδιού και σάλτσα ”beurre blanc” από μηλίτη  ή σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, φιλέτο πεσκανδρίτσας με σουβλάκι λαχανικών και σάλτσα από λάιμ και μέλι ή μισή κλασική πάπια με πορτοκάλι ψημένη στην rotisserie συνοδευόμενη από πατάτες πουρέ με κόκκους μουστάρδας και λαχανικά εποχής. Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024