Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTο Bullet Encode και το Blue Line νικητές στο Πανελλήνιο ORC

Tο Bullet Encode και το Blue Line νικητές στο Πανελλήνιο ORC

Με την απονομή των επάθλων στους νικητές, έπεσε το βράδυ της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος μαζί με […]

Με την απονομή των επάθλων στους νικητές, έπεσε το βράδυ της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Τα κορυφαία σκάφη με τους κορυφαίους ιστιοπλόους στην Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, επιδεικνύοντας άψογη ναυτοσύνη και προσφέροντας όμορφο θέαμα στο Σαρωνικό Κόλπο, από την Παρασκευή ως την Κυριακή. Τα βραβεία στα καλύτερα σκάφη δόθηκαν στην Τελετή Λήξης που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Ναυτικό Ομιλο Ελλάδος, με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Αλέξανδρο Παπαδόγγονα, τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης της ΕΙΟ κ. Άκη Τσαλίκη και πολλούς προέδρους Ναυτικών Ομίλων, να κάνουν τις απονομές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024