Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTo DNA Travel συγκατελέγεται πλέον στα μέλη της ASTA

To DNA Travel συγκατελέγεται πλέον στα μέλη της ASTA

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού DNA Travel συγκατελέγεται πλέον στα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αμερικής (ASTA). Το DNA TRAVEL, με γραφεία στην Αθήνα και τη Σαντορίνη, σχεδιάζει και υλοποιεί εναλλακτικά, […]

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού DNA Travel συγκατελέγεται πλέον στα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αμερικής (ASTA). Το DNA TRAVEL, με γραφεία στην Αθήνα και τη Σαντορίνη, σχεδιάζει και υλοποιεί εναλλακτικά, εμπειρικά και βιωματικά τουριστικά πακέτα και εκδρομές με ιδιόκτητα σύγχρονα λεωφορεία. Με αυτή τους την κίνηση θέτουν γερές βάσεις για επιχειρηματική ανάπτυξη σε overseas αγορές, οι οποίες σημειώνουν θεαματική αύξηση ενδιαφέροντος σε ταξίδια εμπειρίας, τοπικής κουλτούρας και γαστρονομίας. Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, πολιτισμού, κουλτούρας, ιστορίας και τέχνης πρέπει να αποτελέσει τη βάση της ανάπτυξης του βιώσιμου τουρισμού στην Ελλάδα. Δημιουργώντας πακέτα με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, στοχεύουμε να μυήσουμε τους επισκέπτες από μακρινές ηπείρους στον πολύπλευρο χαρακτήρα της Ελλάδας και παράλληλα να αποτελέσουμε για αυτές μοχλό ανάπτυξης και κερδοφορίας, δήλωσε ο κ. Ιάκωβος Σαχάς, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του DNA Travel.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024