Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTo εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE 2017 (Experts in Dynamic Global Education) στην Αθήνα

To εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE 2017 (Experts in Dynamic Global Education) στην Αθήνα

Ο κορυφαίος Οργανισμός IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), και οι τρεις εταιρείες μέλη του στην Ελλάδα, AFEΑ, ERA και ERASMUS, συ-διοργανώνουν στην Αθήνα στις 17-19 Ιανουαρίου 2017, το […]

Ο κορυφαίος Οργανισμός IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), και οι τρεις εταιρείες μέλη του στην Ελλάδα, AFEΑ, ERA και ERASMUS, συ-διοργανώνουν στην Αθήνα στις 17-19 Ιανουαρίου 2017, το διεθνές σεμινάριο IAPCO EDGE (Experts in Dynamic Global Education). Η ανάθεση έγινε κατόπιν υποβολής αναλυτικού φακέλου διεκδίκησης προς το διεθνή φορέα IAPCO, την οποία υποστήριξεόλη η συνεδριακή αγορά της πόλης, ο Δήμος Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, ο HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίου) και άλλοι Φορείς. Το σεμινάριο IAPCO EDGE οργανώνεται 3 φορές ετησίως σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και έχει ως στόχο την εξειδίκευση στην επαγγελματική οργάνωση συνεδρίων και σε θέματα που άπτονται τόσο της καθημερινότητας όσο και των νεότερων δεδομένων στην οργάνωση συνεδρίων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παρακολουθούν περίπου 50 στελέχη μεσαίου και ανώτερου επιπέδου από εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων, PCO’s, DMC’s, suppliers, convention bureaus, συνεδριακά ξενοδοχεία και κέντρα, καθώς και άλλα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο συνεδριακό τουρισμό γενικότερα. To επιστημονικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές – experts στο χώρο των συνεδρίων, οι οποίοι στόχο τους θα έχουν να καλύψουν το ευρύτερο φάσμα των γνωστικών αντικειμένων της συνεδριακής αγοράς, να ενισχύσουν το διαδραστικό χαρακτήρα του σεμιναρίου μέσω νέων τεχνολογιών και να εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε δεξιότητες που ξεπερνούν την καθημερινότητά τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024