Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTo εστιατόριο Mythos by Divani καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέο μενού

To εστιατόριο Mythos by Divani καλωσορίζει το καλοκαίρι με νέο μενού

Το εστιατόριο Mythos by Divani μόλις άνοιξε τις πόρτες και τη βεράντα του πάνω στη θάλασσα για να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι, με μενού που φέρει ακόμη πιο έντονο άρωμα […]

Το εστιατόριο Mythos by Divani μόλις άνοιξε τις πόρτες και τη βεράντα του πάνω στη θάλασσα για να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι, με μενού που φέρει ακόμη πιο έντονο άρωμα Μεσογείου από τον executive chef Λεωνίδα Φορτετσανάκη και την ομάδα του. Έναρξη για παράδειγμα, με “ελληνική σαλάτα με τοματίνια, αγγούρι, πράσινες πιπεριές, ελιές Καλαμών, φέτα, κρίταμο και παξιμάδια χαρουπιού” ή με το pièce de résistance “βασιλικό καβούρι με πράσινη σαλάτα, αβοκάντο, αγγούρι και λαδολέμονο μουστάρδας”. Ένα “Greek Bite” πριν τα κυρίως πιάτα: “μους λευκού ταραμά με πούδρα αυγοτάραχου και τσιπς από τηγανητό κρεμμύδι” ή “spring rolls σπανακόπιτα”. Για τη συνέχεια, οι γνώριμες γεύσεις των θαλασσινών εδεσμάτων σμίγουν με νέα πρωτότυπα υλικά σε προτάσεις όπως το “μπαρμπούνι μαριναρισμένο σε χυμό εσπεριδοειδών με κρέμα lime”, οι “γαρίδες ceviche  με κόλιανδρο, τσίλι και αβοκάντο” και η “καραβιδόψιχα με πούδρα αμυγδάλου και πικάντικη μαγιονέζα”. Τα φρέσκα ψάρια ημέρας εξακολουθούν να αποτελούν το επίκεντρο. Την “παλέτα” συμπληρώνουν all time classic επιλογές σε κρέας με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και την τεχνική ψησίματος: chateaubriand, black angus rib eye steak, cordon bleu επισφραγίzουν την ολοκληρωμένη πρόταση που χαρακτηρίζει τη γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου. Ο επίλογος γράφεται είτε με διεθνή classics όπως η “τάρτα λεμoνιού σε τραγανή βάση σοκολάτας με αφράτη ιταλική μαρέγκα» και τα παγωτά “Σικάγο” και “Αλάσκα”, είτε με γεύσεις που ξεχειλίζουν Ελλάδα, όπως οι “λουκουμάδες με μέλι και παγωτό βανίλια”, οι “ζεστές φλογέρες γαλακτομπούρεκου με παγωτό βανίλια και σιρόπι βύσσινου” και το “Mωσαϊκό με σοκολάτα Valrhona”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024