Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Εθνικό Θέατρο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Το Εθνικό Θέατρο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καλωσορίζει το Εθνικό Θέατρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Fly me to the Moon”, που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά, το Εθνικό Θέατρο θα […]

Την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καλωσορίζει το Εθνικό Θέατρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Fly me to the Moon”, που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά, το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση του Μικρού Εθνικού, “Μόμο”, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου. Μια παράσταση γεμάτη χιούμορ, χορό και σασπένς, που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες και επισκέπτες. Μέσα από μία, φαινομενικά απλή, παιδική ιστορία, ο βραβευμένος Γερμανός συγγραφέας Michael Ende επιστρατεύει τη φαντασία και το συμβολισμό για να μιλήσει για τη φύση και την αξία του χρόνου, το στρες και τον καταναλωτισμό. Μια ιστορία για παιδιά που διεκδικούν τη χαρά για τη ζωή και το παιχνίδι και για μεγάλους, που μέσα σε έναν ανελέητα γρήγορο κόσμο, ξεχνούν να… ζουν. Το βιβλίο – ορόσημο του Ende, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη Γερμανία το 1973, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 40 γλώσσες και χαρακτηρίστηκε από κριτικούς, αλλά και φιλοσόφους, ως “ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του 20ού αιώνα”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024