Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ferryconnection.com τιμήθηκε με το Silver Award of Distinction από την Communicator Awards

Το ferryconnection.com τιμήθηκε με το Silver Award of Distinction από την Communicator Awards

Για πρώτη χρονιά το ferryconnection.com, η διαδικτυακή σελίδα για ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που έχει ως έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, τιμήθηκε με ένα από τα πιο έγκυρα βραβεία που δίνονται στον χώρο […]

Για πρώτη χρονιά το ferryconnection.com, η διαδικτυακή σελίδα για ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που έχει ως έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, τιμήθηκε με ένα από τα πιο έγκυρα βραβεία που δίνονται στον χώρο του marketing and communications, αυτό της ιντερνετικής πλατφόρμας Communicator Awards και συγκεκριμένα το Ασημένιο Βραβείο Διάκρισης (Silver Award of Distinction) στον κλάδο των μεταφορών. Ο διαγωνισμός για τα βραβεία Communicator δέχεται πάνω από 6.000 συμμετοχές από εταιρείες και οργανισμούς όλων των μεγεθών, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του είδους του στον κόσμο. Τα Communicator Awards, έχουν ως έδρα την Νέα Υόρκη, και κρίνονται από την Academy of Interactive & Visual Arts, μια ομάδα που αποτελείται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας, διαφήμισης, δημιουργίας και μάρκετινγκ. Στα μέλη της AIVA περιλαμβάνονται στελέχη από οργανισμούς, όπως το Airtype Studio, Big Spaceship, Conde Nast, Coach, Disney, The Ellen Degeneres Show, Estee Lauder, Fry Hammond Barr, Lockheed Martin, MTV Networks, Pitney Bowes, rabble+rouser, Sotheby’s Institute of Art, Time, Inc, Victoria’s Secret, Wired, και η Yahoo!  Οι δημιουργοί και επικεφαλείς του ferryconnection.com είναι η κα Μαρία Ζερβάκη και ο κ. Μανόλης Πετειναράκης, απόφοιτοι του Πανεπιστήμιου του Αμβούργου της Γερμανίας και του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. αντίστοιχα, οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούν ευρηματικές λύσεις στο δυσμενές ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το ferryconnection.com έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες και άρτια εξοπλισμένες ιστοσελίδες ακτοπλοϊκών κρατήσεων, με δίκτυο κάλυψης στις γραμμές της Ελλάδας, Ιταλίας, Αλβανίας, Ισπανίας, Τουρκίας, Τυνήσιας και του Μαρόκου. Σήμερα το ferryconnection.com εργάζεται κατά 80% με πελάτες του εξωτερικού και κατά 20% με Έλληνες και η εταιρεία του διαρκώς αναπτύσσεται μέσα στην κρίση.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024