Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Grace Foundation ανακοινώνει τη δεύτερη ετήσια δωρεά του στα Παιδικά Χωριά SOS

Το Grace Foundation ανακοινώνει τη δεύτερη ετήσια δωρεά του στα Παιδικά Χωριά SOS

Το Grace Foundation, μέσω της πρωτοβουλίας “Give with Grace”, πραγματοποίησε τη δεύτερη δωρεά του στο πλαίσιο της συνεργασίας που διατηρεί με τα Παιδικά Χωριά SOS, η οποία αποτελεί και την […]


Το Grace Foundation, μέσω της πρωτοβουλίας “Give with Grace”, πραγματοποίησε τη δεύτερη δωρεά του στο πλαίσιο της συνεργασίας που διατηρεί με τα Παιδικά Χωριά SOS, η οποία αποτελεί και την πιο χαρακτηριστική φιλανθρωπική του δραστηριότητα. Μέσα στο 2016, συγκεντρώθηκαν 72.700 δολ., με το συνολικό ποσό που έχει διατεθεί σε φιλανθρωπικές δράσεις μέσω του “Give with Grace” να ανέρχεται σε 129.100 δολ. Το πρόγραμμα “Give with Grace” ξεκίνησε το 2015 ως μια πρωτοβουλία των Grace Hotels και των Aria Hotels του ίδιου Ομίλου, αποτελώντας κομμάτι της φιλανθρωπικής δραστηριότητας του Grace Foundation. Στο πλαίσιο του “Give with Grace”, τα ξενοδοχεία των Grace Hotels & Aria Hotels, δωρίζουν 1 δολ. για κάθε διανυκτέρευση, καλώντας τους επισκέπτες τους να κάνουν το ίδιο. Παράλληλα, στη συγκέντρωση χρημάτων συμβάλει η επιλογή συγκεκριμένων πιάτων από τα μενού, καθώς και η πώληση του χειροποίητου ασημένιου βραχιολιού του Give with Grace. Τα χρήματα θα διανεμηθούν στα Παιδικά Χωριά SOS ανά τον κόσμο, με πρωταρχικό στόχο τα ευάλωτα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν σε ένα σπίτι με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Η διεθνής, μη κυβερνητική, φιλανθρωπική οργάνωση εργάζεται με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών, προλαμβάνοντας τη διάλυσή τους και συνεργάζεται με τοπικές κοινωνίες και δημόσιους φορείς προκειμένου να παρέχει αγάπη, υποστήριξη και ένα ζεστό σπίτι σε παιδιά που δεν έχουν οικογένεια. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο The Mayflower Grace, στη Washington του Connecticut, παρουσία της Lynn Croneberger, CEO των Παιδικών Χωριών SOS στις ΗΠΑ, αλλά και της ομάδας των Grace Hotels, συμπεριλαμβανομένων των γενικών διευθυντών όλων των ξενοδοχείων των Grace Hotels στον κόσμο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024