Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα πιάτα και κοκτέιλ

Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα πιάτα και κοκτέιλ

To Hard Rock Cafe Athens καλωσορίζει το φθινόπωρο με νέες γευστικές επιλογές και cocktails σερβιρισμένα σε βαζάκια. Ο κατάλογος εμπλουτίζεται με νέα αυθεντικά πιάτα, αλλά και τολμηρά φθινοπωρινά cocktails, που […]

To Hard Rock Cafe Athens καλωσορίζει το φθινόπωρο με νέες γευστικές επιλογές και cocktails σερβιρισμένα σε βαζάκια. Ο κατάλογος εμπλουτίζεται με νέα αυθεντικά πιάτα, αλλά και τολμηρά φθινοπωρινά cocktails, που συνδυάζουν φρέσκα υλικά και ιδιαίτερες γεύσεις. Στο δημοφιλές menu του Hard Rock Cafe Athens έρχονται να προστεθούν, μεταξύ άλλων, νέα απολαυστικά πιάτα, όπως το Hickory-Smoked Barbeque Combo, ιδανικό για όσους αγαπούν τα παϊδάκια και το κοτόπουλο, το οποίο σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες, cowboy beans και σαλάτα κίτρου coleslaw, το BBQ 3-Way, με ζουμερά κομμάτια ψητού χοιρινού και το Hickory-Smoked Ribs, παϊδάκια, επικαλυμμένα με τα μοναδικά καρυκεύματα του Hard Rock Cafe και ραντισμένα με barbeque sauce. Ακόμη, ανάμεσα στα νέα πιάτα μπορεί κανείς να απολαύσει το Barbeque Chicken, κοτόπουλο με barbeque sauce και ψημένο τόσο όσο να κόβεται εύκολα, το Hickory-Smoked pulled Pork Sandwich, με ζουμερά κομμάτια χοιρινού και barbeque sauce, μέσα σε ψημένο brioche, αλλά και το μοναδικό Hell’s Bells Burger, με καραμελωμένα κρεμμύδια και pepper jack cheese μέσα σε ψητό ψωμάκι brioche, με πλούσια sriracha mayo και συνοδευμένο από δύο ατομικές πιπεριές, παναρισμένες σε μείγμα beer battered peppers.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024