Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο νέο website της FeelMusic είναι στον αέρα

Το νέο website της FeelMusic είναι στον αέρα

Η FeelMusic είναι εδώ και 17 χρόνια ο μουσικός συνεργάτης των περισσοτέρων ξενοδοχείων και καταστημάτων στην Ελλάδα. Έχει  συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του τουρισμού και στην δημιουργία του […]

Η FeelMusic είναι εδώ και 17 χρόνια ο μουσικός συνεργάτης των περισσοτέρων ξενοδοχείων και καταστημάτων στην Ελλάδα. Έχει  συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του τουρισμού και στην δημιουργία του ιδανικού μουσικού περιβάλοντος σε περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων είναι τα ξενοδοχεία Aquila, Maris, Aldemar, AKS, Blue Lagoon, Makedonia Palace αλλά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Στα πλαίσια του συνεχούς εκσυγχρονισμού της, αναβάθμισε την ιστοσελίδα της feelmusic.eu, ώστε να είναι πιο εύχρηστη και πιο λειτουργική. Μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις μουσικές προτάσεις για κάθε χώρο ενός ξενοδοχείου, να μάθει πως μπορεί να απαλλαγεί από την καταβολή πνευματικών & συγγενικών δικαιωμάτων και να γνωρίσει και τις υπόλοιπες υπηρεσίες σχετικά με τη μουσική ψυχαγωγία των πελατών του. Επόμενα βήματα της FeelMusic είναι η συνεχής τεχνολογική ανάπτυξη των υπηρεσιών της, η συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις και η επέκταση της σε αγορές του εξωτερικού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024