Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ΤΕΙ Ηπείρου έγινε δεκτό στο Network of European Regions of Competitive and Sustainable Tourism

Το ΤΕΙ Ηπείρου έγινε δεκτό στο Network of European Regions of Competitive and Sustainable Tourism

Έπειτα από πρωτοβουλία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, το ΤΕΙ Ηπείρου έγινε δεκτό στον ευρωπαϊκό οργανισμό Network of European Regions of Competitive and Sustainable Tourism (NECSTouR). Πρόκειται για το μοναδικό, μέχρι […]

Έπειτα από πρωτοβουλία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, το ΤΕΙ Ηπείρου έγινε δεκτό στον ευρωπαϊκό οργανισμό Network of European Regions of Competitive and Sustainable Tourism (NECSTouR). Πρόκειται για το μοναδικό, μέχρι στιγμής, Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδας που μετέχει στον εν λόγω οργανισμό. Ο NECSTouR αποτελεί τον φορέα εκπροσώπησης των Περιφερειών και των Ιδρυμάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ένα δίκτυο αλληλεπίδρασης. Στόχος του δικτύου είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας των Περιφερειών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων στην τουριστική ανάπτυξη της Ευρώπης και ειδικότερα στην προώθηση του βιώσιμου τουρισμού στις Περιφέρειες. Η ένταξη του ΤΕΙ Ηπείρου στον NECSTouR επετεύχθη χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024