Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο βραβείο ‘Paestum Mario Napoli’ στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Το βραβείο ‘Paestum Mario Napoli’ στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

​Με το βραβείο “Paestum Mario Napoli” τιμήθηκε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, κατά το Πρώτο Μεσογειακό Συνέδριο, για τον Ενάλιο Αρχαιολογικό Τουρισμό. Το βραβείο απονέμεται σε προσωπικότητες […]

​Με το βραβείο “Paestum Mario Napoli” τιμήθηκε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, κατά το Πρώτο Μεσογειακό Συνέδριο, για τον Ενάλιο Αρχαιολογικό Τουρισμό. Το βραβείο απονέμεται σε προσωπικότητες και οργανισμούς που συμβάλλουν με τη δέσμευσή τους στον διαπολιτισμικό διάλογο, στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην προώθηση του αρχαιολογικού τουρισμού. Το βραβείο «Paestum», θεσμοθετήθηκε το 2005, ενώ από το 2018 φέρει το όνομα του Mario Napoli, αρχαιολόγου και μελετητή της Magna Graecia. Η βράβευση της υπουργού έγινε στο πλαίσιο της 23ης «Μεσογειακής Ανταλλαγής Αρχαιολογικού Τουρισμού”, στο Paestum της Ιταλίας. Το βραβείο παρέλαβε, εκπροσωπώντας την υπουργό, η προϊσταμένη της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, κα Κατερίνα Δελλαπόρτα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024