Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο ξενοδοχείο Nana Beach λαμβάνει ξανά την πιστοποίηση ‘We do Local’

Το ξενοδοχείο Nana Beach λαμβάνει ξανά την πιστοποίηση ‘We do Local’

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ξενοδοχείο Nana Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης, “Πράττει Τοπικά” και το επιβεβαιώνει με την πιστοποίηση We do Local. Το ξενοδοχείο, έπειτα από επιθεώρηση […]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ξενοδοχείο Nana Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης, “Πράττει Τοπικά” και το επιβεβαιώνει με την πιστοποίηση We do Local. Το ξενοδοχείο, έπειτα από επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από τον φορέα πιστοποίησης Cosmocert, πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης πάντα στη βάση των κριτηρίων ένταξης και πιστοποίησης. Συγκεντρώνοντας 865/1000 βαθμούς, το ξενοδοχείο ικανοποίησε όλα τα επίπεδα των προδιαγραφών για την έκδοση του πιστοποιητικού, λαμβάνοντας για ακόμα μια φορά διάκριση για τις ενέργειες του σε ό,τι αφορά στην ιδιαίτερη ταυτότητα της φιλοξενίας που προσφέρει, την υποστήριξη του εγχώριου εργατικού δυναμικού, την ενθάρρυνση των τοπικών ηθών και εθίμων, την ανάδειξη της κρητικής γαστρονομίας, την ενίσχυση των τοπικών παραγωγών, καθώς και τις πρακτικές που επιδεικνύουν σεβασμό στο περιβάλλον και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024