Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤριάντα λεπτά Θεσσαλονίκης στην εσθονική τηλεόραση

Τριάντα λεπτά Θεσσαλονίκης στην εσθονική τηλεόραση

Από την “Ροτόντα”, το “Καπάνι”, το παραδοσιακό- εμπορικό κέντρο και με μουσική υπόκρουση τον Κωνσταντίνο Κουφό να τραγουδά “η πιο ωραία στην Ελλάδα”, ξεκίνησε για Εσθονούς τηλεθεατές η γνωριμία τους […]

Από την “Ροτόντα”, το “Καπάνι”, το παραδοσιακό- εμπορικό κέντρο και με μουσική υπόκρουση τον Κωνσταντίνο Κουφό να τραγουδά “η πιο ωραία στην Ελλάδα”, ξεκίνησε για Εσθονούς τηλεθεατές η γνωριμία τους με την Θεσσαλονίκη και τον τουρισμό της. Το τηλεοπτικό συνεργείο της Εσθονικής τηλεόρασης που είχε επισκεφθεί την πόλη το περασμένο Φθινόπωρο, προσκεκλημένο από τον ΕΟΤ Βαλτικών χωρών κι είχε ξεναγηθεί σε press trip του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, πρόβαλε πριν από λίγες ημέρες- σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης -το ντοκιμαντέρ με τα τουριστικά θέλγητρα της Θεσσαλονίκης (γαστρονομία, βυζαντινά μνημεία, διασκέδαση, αγορές κ.ά.) παρουσιάζοντας ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς για πρώτη φορά στη δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας. Οι ίδιοι συντελεστές παρουσίασαν μια δεύτερη εκπομπή για τη Χαλκιδική.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024