Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsVilla Brown Ermou Bistrot: Το νέο στέκι στην Οδό Πετράκη της Αθήνας

Villa Brown Ermou Bistrot: Το νέο στέκι στην Οδό Πετράκη της Αθήνας

Στο ισόγειο του boutique ξενοδοχείου Villa Brown Ermou, αναμέσα στην Πλάκα και την οδό Ερμού, το Villa Brown Ermou Bistrot, με παριζιάνικο χαρακτήρα και μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή, αποτελεί πρόταση […]

Στο ισόγειο του boutique ξενοδοχείου Villa Brown Ermou, αναμέσα στην Πλάκα και την οδό Ερμού, το Villa Brown Ermou Bistrot, με παριζιάνικο χαρακτήρα και μια εντυπωσιακή γυάλινη οροφή, αποτελεί πρόταση για after office bites and drinks. Το ξενοδοχείο Villa Brown Ermou, με την “υπογραφή” της Urban Soul Project, αποπνέει μία retro αισθητική με σύγχρονες πινελιές, που δεν αφήνει αδιάφορους τους εκλεκτούς ταξιδιώτες “bon vivants” και τους Αθηναίους εκείνους που ψάχνουν για μία διαφορετική απόδραση μέσα στην πόλη. Οι λεπτομέρειες διακόσμησης και τα έργα τέχνης στους χώρους, έχουν αναφορές στην αισθητική της παριζιάνικης Belle Epoque. Η Brown Hotels προχωρά στο άνοιγμα νέων ξενοδοχείων γύρω από την Ομόνοια. Στο προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία Lighthouse Athens, Brown Spices και Domino House ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας στην Ελλάδα, στην περιοχή της Κορίνθου, την Χαλκίδα, την Ερέτρια και τα Χανιά. Το πλάνο ανάπτυξης της Brown Hotels για την ερχόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024