Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsVirtual art tours στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Virtual art tours στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection παρουσιάζει μια μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης που φιλοξενεί. Αναπόσπαστο κομμάτι των ξενοδοχείων της MGallery Hotel Collection και της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, […]

Το Athens Capital Hotel-MGallery Collection παρουσιάζει μια μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης που φιλοξενεί. Αναπόσπαστο κομμάτι των ξενοδοχείων της MGallery Hotel Collection και της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, η Τέχνη πρωταγωνιστεί στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του. Με τις ημέρες των γιορτών να πλησιάζουν σημαίνοντας την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης για όλους χρονιάς, το ξενοδοχείο συστήνει τον art χαρακτήρα του διαδικτυακά μέσα από έναν χορό όμορφων στιγμών και συναισθημάτων, όπως αυτά που ταιριάζουν στις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο χορός γίνεται το εφαλτήριο για μια σειρά από virtual art tours που θα ξεκινήσουν να παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τη νέα χρονιά. Η εικαστική σύμβουλος του ξενοδοχείου, κα Μαρία Μιγάδη, μιλά για τη φιλοσοφία της συλλογής που διαθέτει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη σκέψη γύρω από την τοποθέτηση κάθε έργου, αφηγείται την ιστορία τους και σκιαγραφεί το ύφος των καλλιτεχνών μεταφέροντας το πνεύμα της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024