Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒλάβη στον καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Σύρο

Βλάβη στον καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στη Σύρο

Η Λιμενική Αρχή Σύρου ενημερώθηκε χθες από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου, για δυσλειτουργία του αριστερού πρυμναίου καταπέλτη αποβίβασης επιβατών και φορτοεκφόρτωσης οχημάτων, κατά την […]

Η Λιμενική Αρχή Σύρου ενημερώθηκε χθες από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου “CHAMPION JET 2” σημαίας Κύπρου, για δυσλειτουργία του αριστερού πρυμναίου καταπέλτη αποβίβασης επιβατών και φορτοεκφόρτωσης οχημάτων, κατά την διαδικασία απόπλου του πλοίου από τον οικείο λιμένα με προορισμό το λιμένα Πειραιά, με 71 επιβάτες και 21 Ι.Χ. Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Θήρα και επιστροφή. Μετά από έκτακτη επιθεώρηση του πλοίου από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων διαπιστώθηκε θραύση πείρου συγκράτησης αριστερού ράουλου συρματόσχοινου του αριστερού πρυμναίου καταπέλτη με συνέπεια τη δυσλειτουργία του. Στο “CHAMPION JET 2” επεβλήθη αρχικά απαγόρευση συνέχισης πλόων από τη Λιμενική Αρχή Σύρου και στη συνέχεια μετά την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, απέπλευσε για λιμένα Πειραιά, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024