Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsWeekend Brunch @ NEW Hotel

Weekend Brunch @ NEW Hotel

Το NEW TASTE, το all-day εστιατόριο του NEW HOTEL στο κέντρο της Αθήνας, που εισήγαγε και καθιέρωσε το Κυριακάτικο brunch, υποδέχεται από τον Νοέμβριο τους επισκέπτες του NEW HOTEL πλέον […]

Το NEW TASTE, το all-day εστιατόριο του NEW HOTEL στο κέντρο της Αθήνας, που εισήγαγε και καθιέρωσε το Κυριακάτικο brunch, υποδέχεται από τον Νοέμβριο τους επισκέπτες του NEW HOTEL πλέον και το Σάββατο. Ο διεθνούς φήμης Γάλλος baker, Christophe Vasseur, επιμελήθηκε το ανανεωμένο μενού, εξελίσσοντας τις συνταγές για ψωμιά και home-made viennoiseries του brunch που αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου. Υπό την καθοδήγηση του Christophe Vasseur, οι σεφ του NEW Taste δημιουργούν χειροποίητα αρτοσκευάσματα. Παράλληλα, το NEW TASTE  εμπλουτίζει το μενού του, με πιάτα που συμπυκνώνουν διαφορετικές μεσογειακές γαστρονομικές επιρροές. Οι all-time-classic γεύσεις, όπως τα Eggs Benedict, το New Taste Hamburger και τα ζεστά donuts με σως ζεστής σοκολάτας συνδυάζονται με τις νέες προτάσεις του μενού, όπως Quiche με σπανάκι και μυζήθρα Κρήτης, Lobster Roll με spicy mayonnaise, chilli, κόλιανδρο και λεμόνι, καθώς και Brownies Σοκολάτας με παγωτό καραμέλα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024