Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΞεκινούν οι εγγραφές για το Navarino Challenge

Ξεκινούν οι εγγραφές για το Navarino Challenge

Το Navarino Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014 στην Καλαμάτα και την Costa Navarino, ανοίγει τις “πύλες” του με την έναρξη των εγγραφών στην επίσημη σελίδα. Το Σάββατο […]

Το Navarino Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014 στην Καλαμάτα και την Costa Navarino, ανοίγει τις “πύλες” του με την έναρξη των εγγραφών στην επίσημη σελίδα. Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην διαδρομή των 15χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η δράση μεταφέρεται στην Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθούν ένας ημιμαραθώνιος (21,1 χλμ.), καθώς και οι διαδρομές των 5 χλμ. (για τρέξιμο και δυναμικό βάδισμα) και 1 χλμ. για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes. Ένας εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνοδρόμων στον κόσμο και αθλητής της The North Face, ο Ελληνοαμερικανός Dean (Κωνσταντίνος) Karnazes, θα είναι και φέτος ο πρεσβευτής του Navarino Challenge, μεταφέροντας, σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης. Για μια ακόμη χρονιά, το Huffington Post Media Group θα είναι “συναθλητής” στον αγώνα, ως χορηγός επικοινωνίας στις ΗΠΑ. Η προσπάθεια ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του Navarino Challenge θα έχει την υποστήριξη της No.1 ενημερωτικής ιστοσελίδας των ΗΠΑ. Ακόμη, η Ford Motor Ελλάς στηρίζοντας εμπράκτως τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση της δια βίου υγιεινής διατροφής, μπαίνει στην ομάδα υποστήριξης του Navarino Challenge. Η διοργάνωση γίνεται με τη στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ). Μάλιστα, στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας “Μεγαλώνουμε με Υγεία”, με την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας και την υποστήριξη της Pfizer Hellas, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της υιοθέτησης καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινών συνηθειών, όπως η αποχή από το κάπνισμα, ο εμβολιασμός, η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024