Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΞυλοφόρτωσαν Ιταλό τουρίστα στην Αγία Νάπα

Ξυλοφόρτωσαν Ιταλό τουρίστα στην Αγία Νάπα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, νοσηλεύεται νεαρός τουρίστας από την Ιταλία, 25 χρόνων, ο οποίος κατήγγειλε ότι χθες τα ξημερώματα κτυπήθηκε από φρουρούς ασφαλείας του κλαμπ στο οποίο διασκέδαζε […]

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, νοσηλεύεται νεαρός τουρίστας από την Ιταλία, 25 χρόνων, ο οποίος κατήγγειλε ότι χθες τα ξημερώματα κτυπήθηκε από φρουρούς ασφαλείας του κλαμπ στο οποίο διασκέδαζε στην Αγία Νάπα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε από 25χρονο Ιταλό τουρίστα ότι τα ξημερώματα της Τρίτης 5 Αυγούστου ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ στην Αγία Νάπα, μετά από αντιπαράθεση που είχε με άτομο από το προσωπικό του κλαμπ, μια ομάδα 3-4 προσώπων που φαίνεται να είναι φρουροί ασφαλείας, τον μετέφεραν έξω από την αίθουσα και τον χτύπησαν. Από τα κτυπήματα ο 25χρονος υπέστη βαριά σωματική βλάβη και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι μεταξύ άλλων φαίνεται ότι έχει υποστεί κάταγμα ρινικού οστού. Εν τω μεταξύ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκεφαλική κάκωση και εσωτερική αιμορραγία νοσηλεύεται νεαρή τουρίστρια από τη Λευκορωσία, η οποία τραυματίστηκε χθες στην Αγία Νάπα ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή οδηγούσε χθες τετράτροχη μοτοσικλέτα στη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, παρεξέκλινε αριστερά σύμφωνα με την πορεία της, προσέκρουσε αρχικά στην άκρη του πεζοδρομίου, στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024