Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΥλοποίηση προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων από τον Δήμο Πλατανιά

Υλοποίηση προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων από τον Δήμο Πλατανιά

“Γνωριμία με την ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά” ονομάζεται το νέο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος Πλατανιά σε επιλεγμένα σημεία ιστορικού, […]

“Γνωριμία με την ιστορία, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά” ονομάζεται το νέο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος Πλατανιά σε επιλεγμένα σημεία ιστορικού, πολιτιστικού, θρησκευτικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος – σε όλες τις δημοτικές ενότητες – του Δήμου και το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της δημοτικής αρχής για γνωριμία των κατοίκων αλλά και επισκεπτών του Δήμου με τον ιστορικό – πολιτιστικό πλούτο και τις φυσικές ομορφιές αυτού, σε συνεργασία με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του πολιτισμού και τουρισμού. Το εν λόγω πρόγραμμα θα λάβει χώρα τις τέσσερις Κυριακές του μήνα Απριλίου, με την πρώτη δωρεάν ξενάγηση να γίνεται την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 με ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί. Ομοίως και οι υπόλοιπες ξεναγήσεις (στις 10, 17 και 24 Απριλίου) θα έχουν ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί. Σκοπός της εν λόγω δράσης, όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης είναι “να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του δήμου, να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν την ιστορία, τα μνημεία, τον πολιτισμό αλλά και τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας”. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 45 άτομα), προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης. Επισημαίνεται ότι σε κάθε ξενάγηση θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων με λεωφορείο από το σημείο αφετηρίας/συνάντησης και επιστροφή σε αυτό.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024